Bemutatkozunk - CCPH

C&C Property Holding Kft.
C&C Property Holding Kft.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozunk

A C&C Property Holding Kft. ingatlanfejlesztéssel, kivitelezéssel és környezetvédelmmel foglalkozik, mely projektek története még 1998-rá nyúlik vissza. A cégszerkezet a folyamatos fejlesztések és akvizíciók révén csak 2017-ben nyerte el jelenlegi formáját.

Munkáinak során arra törekedtünk, hogy Ügyfeleinknek minél teljesebb és szélesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, így az ingatlanfejlesztés és kivitelezés hatékony kiegészítőjeként cégünk bányák feltöltésével és rekultivációjával is foglalkozik. Cégünk 2017 folyamán szerezte meg a szükséges környezetvédelmi engedélyeket. A fejlődéssel együtt új piacokra is beléptünk.

A C&C Property Holding Kft. tulajdonában lévő Light Green Team Kft. kifejezetten környezetvédelmi feladatokat lát el, mely szintén rendelkezik hulladékhasznosítási engedélyekkel a széles spektrumú, gyors, hatékony és precíz munkavégzés érdekében.

A 15 éves múltra visszatekintő Agro Zöldmező Kft. mezőgazdasági termőterületek illetve szennyezett földterületek ártalmatlanításával illetve a termőföld termékenységének növelésével foglalkozik. Alkalmazott technológiánk ámbár széleskörűen alkalmazott, jelenleg is fejlesztjük. Hiszünk az általunk képviselt értékekben és munkatársainkban. Folyamatos fejlesztések, saját erőforrás és kiváló szakember gárda nélkülazonban mindez nem sikerülhetne.

Cégünk átlátható, professzionális és hatékony működése érdekében az elmúlt években folyamatos felvásárlások és szerkezeti átrendeződések jellemezték működésünket.

A Természet Nyomában Alkotunk
ABOUT
Bizalom és Stabilitás - cégünk működésének két olyan kulcsfontosságú eleme, amely Ügyfeleink számára mindenkor a biztos pontot jelenti.
OFFICE
H-1062, Budapest,  Váci út 1-3. WestEnd
„C” Tower 6th floor
Mob.: +36209777700
Tel.: +3612709195
Fax: +3612709194
Telepeink:

Vissza a tartalomhoz